реклама 
    
 
      Skype: BestBG
Книги
Фото и Камери
GSM
За офиса
Електроуреди
Аудио и видео
Компютри
Здраве и красота
Спорт и туризъм
Фитнес
Подаръци
Детски стоки
Летни стоки
За дома
18+


  име
  парола

   

  Плащане
  Доставка
  Пишете ни

Навигация: За дома
Ултразвуков кучегон за персонална защита DOGCHASER®

Производител: Тайван

29.00 лв. с ДДС
 

Количество     
DOGCHASER излъчва неприятен, но безвреден високочестотен звук, чуваем от кучета и котки, но не и от хората.То е хуманно и сигурно средство да държите далеч от себе си враждебно настроени кучета и котки.

Ако имате нужда от защита, просто насочете устройството и натиснете бутона за включваненеколкократно за 2-3 секунди. Излъчваните ултразвукови вълни са неприятни за кучетата и те бързо ще се отдръпнат от пътя Ви. По този начин създавате зона на сигурност около вас.

Може да се използва и като средство за обучение (дресировка) на кучета за изпълнение на ЗАБРАНИТЕЛНИ команди. За целта бутона се натиска едновременно с подаваните знаци с ръка или гласови команди.

Особено подходящо е за пешеходци, за бягащи за здраве, за колоездачи, за възрастни хора, за пощальони, куриери и полицаи, както и за дресьори на кучета. Устройството е подходящо за всеки, който се страхува от кучета. А ако сте пюбител на кучета, не се притеснявайте – устройството е напълно безопасно за тях, както и за хората.
Удобно за носене на колана (има щипка за колан) или в джоб.
    МНОГО ВАЖНО:
  1. НЕ насочвайте това устройство директно срещу хора!
  2. НЕ ГО ИЗПРОБВАЙТЕ върху Вашите домашни любимци или тези на приятелите Ви за да не внасяте объркване в инстинкта им за лоялност!
  3. Пазете устройството от контакт с вода.
  4. Устройството не въздейства на глухи животни.

DOGCHASER работи с 9-волтова алкална батерия, която се закупува отделно и я има навсякъде в търговската мрежа.

DOGCHASER е максимално ефективен до 8 метра. Ако желаете по-мощен и по-ефективен персонален кучегон, моля поръчайте DAZER – американския кучегон. Неговата цена е 50 лв и включва 1 брой американска оригинална батерия ENERGIZER.Няма въведени стоки
 
 
  Газов котлон модел MINI
  VC-1400.0SK
  Двоен газов котлон NJ NGB 202
  Единичен газов котлон NJ - NGB101
  Мултимедия плейър Hyundai HMB-L110